Gel Exfoliant + Spuma de neutralizare

12/20/2019
de catre VisagistiK On-line Mall

Brandul de cosmetice STAYVE este produs de compania koreana Evie, companie care produce si comercializeaza produse cosmetice pentru uz profesional. Din 2006 de cand compania a lansat pe piata asiatica prima linia de produse, pe parcursul celor 13 ani de la infiintare, compania si-a extins gama de produse din portofoliu, produce se comercializeaza in toata lumea din Asia, pana in USA, Europa si Austalia.

Din 2019, Visagistik Professional este primul magazin online din Romania ce comercializeaza brandul original STAYVE.

Produsele reprezentative al brandului Stavey sunt fiolele pentru tratamentul de mezoterapie cu microneedling si tratamentul ultra modern si performant- BB GLOW, tratament ce imbina eficienta microneedlingului cu rezultatul fulminant de uniformizare si iluminere nuanta naturala ten prin folosirea serumurilor ce contin pigmenti tip BB.

Daca cu serumurile MTS (Microneedle Therapy System) se trateaza neajunsurile nutrientilor subiacente pielii- eficient pentru tratarea cicatricilor, cresterea elasticitatii pielii, reducerea porilor, stralucirea pielii si imbunatatirea aspectului ridurilor, sermurile BB prin combinatia de peptide si pigmenti BB sunt eficiente pentru a reda stralucirea pielea terne si a uniformiza nuanta naturala a tenului.

Insa, pentru a ajunge la aceste 2 etape din cadrul tratamentului coemtic de semipigmentare piele, mai pe scurt tratament BB GLOW, trebuie sa pregatim pielea pentru a obtine rezultatele optime.

STAYVE pune la dispozitia profesionistilor in cosmetica un set pentru pregatirea pielii inainte de tratamentul BB GLOW format din 2 produse: GEL EXFOLIANT SI SPUMA DE NEUTRALIZARE.