OCHELARII CU LUPA - Accesoriu indispensabil specialistului in dermopigmentare si estetica

11/07/2019
de catre VisagistiK On-line Mall

Micropigmentarea si microbladingul impun o precizie de lucru in indemanarea dermopigmentistului prin realizarea corecta a efectelor de micropigmentare (powdering/ ombre/ shading) si pozitionarea si realizarea corecta a firelor prealizate prin tehnica manuala de microblading.

Pe langa indemanarea specifica dermopigmentistului i se solicita si o vedere cat mai clara si exacta. Vederea ajunge sa slabeasca odata cu trecerea anilor. Chiar si asa nu este neaparat nevoie de ochelari de vedere, de aproape sau de distanta. Insa. ochi obosesc si de la ora la ora.

Pentru a preintampina senzatia de "ochi obositi", "imi fug ochii' sau "vedere incetosata" avem solutia ideala: ochelari cu lupe pentru a vedea fiecare detaliu. Ochelarii cu lupa o o precizie optica ce maresc zona fara nicio denaturare - permitand realizarea tehniclor ce necesita precizie, atentie si control la fiecare detaliu

Practici si usori, ochelarii se potrivesc fata de majoritatea specificatiilor pe baza de reteta. Obiectivele de marire includ: 1.0X, 1.5X, 2.0X, 2.5X, 3.5X.

Ca bonus suplimentar - vine cu 2 lumini LED puternice (are 3 baterii AAA).

Recomandam acesti ochelari de lucru cu lupa specialistilor ce lucreaza pe detaliu: dermopigmentsiti, specialsiti plasma pen, protezist unghii, tehnician extensii si plicare gene, etc

PUREBEAU - SOLUTIA DE INDEPARTARE A TATUAJELOR

11/05/2019
de catre VisagistiK On-line Mall

Solutia originala Purbeau este variant ideala pentru indepartarea tatuajelor fiind o solutie pe baza de acid organic.

Haideti sa analizam in detaliu acest tip de substanta active.

In esenta, acidul este o substanta chimica cu o anumita solubilitate in apa care prin dizolvare formeaza o solutie cu pH acid (pH mai mic decat 7). Acizii pot fi anorganici sau organici (acizi carboxilici). Acizii carboxilici sunt acizi organici care conțin în molecula lor o grupă funcțională carboxil : -C(=O)OH. Grupa carboxil conferă moleculelor proprietăți acide slabe ceea ce face ca soluția Purbeau sa aibe o acțiune temperata la nivelul pielii si sa nu provoace reacții adverse.

Solutia de indepartarea tatuaje Purebeau se recomanda sa se aplice un ac de dimeniune mare (5 RL sau 7RL), prin miscari circulare pentru a se acoperii in totalitate suprafata tatuajului. Se pot face mai multe treceri, stergand usor cu o compresa sterila dupa fiecare trecere. Este permisa si chiar recomandat ca aceste comprese setrile sa fie usor imbibate cu solutei dezinfectanta pentru tegumente Octenisept, argin colloidal sau clorura de sodiu. In functie de grosimea pielii si adancimea unde este introdus pigmentul se pot face 2-4 treceri iar dupa ultima trecere solutie de indepartare tatuaje Purebeau nu se mai sterge ci se lasa pentri o actiune de durata. Dupa sedinta de indepartare tatuaj cand s-a folosit solutie Purebeau, aceasta actioneaza eficient pentru extractia si disiparea pigmentului de tatuaj. Coaja formata preia cat mai mult din pigment ce prin caderea naturala estompeaza foarte mult tatuajul iar procesul de eliminare pigment continua prin intermediul sistemului limfatic si sanguin ce preia si elimina particulele de pigment asupta carora a actionat solutie Purbeau micsorandu-le masa moleculara (dimensiunea). Rezultatul final se interpreteaza la aproximativ 6-8 saptamani. Ulterior, de la ca la caz, posibil sa mai fie necesare si alte sedinte de indepartare tatuaj.

Chiar daca la prima vedere pare un protocol simplu de urmat, NU SE RECOMANDA REALIZAREA PROCEDURILOR DE INDEPARTARE TATUAJE FARA O SPECIALIZARE IN PREALABIL. https://www.facebook.com/StartAcademy/posts/139509...

MESOHAIR

10/25/2019
de catre VisagistiK On-line Mall

MEZOHAIR- ser conceput pentru tratamentul de mezoterapie a scalpului in vederea intaririi radacinii firelor de par, pentru tratarea si prevenirea alopeciei. Mezoterapie cu microace (microneedling) cu MEZOHAIR pentru scalp este recomandata persoanelor , atat barbati cat si femei, ce se confrunta cu caderea excesiva a parului.

Serul MEZOHAIR este recomandat pentru:

  • Pielea scalpului, femei si barbati, indifferent de varsta
  • Alopecia andrigena, barbati si femei
  • Producerea in exces de dehidroandrosteron (DHT)
  • Pierderea excesiva a parului