Stayve - marca nr.1 de produse pentru tratamentul BB GLOW

09/17/2019
de catre VisagistiK On-line Mall

Brandul Stayve BB GLOW este acum si in Romania!

Produsele Stayve pentru tratamentul BB Glow, fabricate în Coreea de Sud, sunt cele mai cunoscute, utilizate si foarte apreciate de specialiștii în frumusețe și clienții lor pentru efectele rapide.

Tratamentul BB Glow actioneaza in 2 etape:

  1. mezoterapie cu micoace (microneedling
  2. semipigmentare pielii pentru uniformizare nuantei naturala a tenului si camuflarea imperfectiunilor

Pentru prima etapa a tratamentului, cea de mezoterapie, brandul Stayve pune la dispozitia specialistilor seruri concentrate, cu o mare varietate de ingrediente naturale care se concentreaza si actioneaza in interorul pielii pentru rezultate vizibile la exteriorul pielii.

BB GLOW STAYVE AC GOLD- AC înseamnă Asiatica Centella, care este o plantă rezistenta la inghet. BB GLOW STAYVE AC GOLD are efect hidratant intens datorită extractelor din această plantă. La acest ingredient natural se adaugă 99,9% din puterea aurului pur care asigură efect de strălucire prin curățare și purificare a tenului. Produs excelent pentru calmarea pielii și acneei inflamate, ideal pentru cei preduspusi la acnee sau iritatii ale pieli.

BB GLOW STAYVE AQUA – ingredientele active pe care le contine acest ser sunt extrase din diferite plante (Aloe Barbadensis Leaf Juice, Vitis Vinifera (Grape) Callus Culture Extract). Acest cocktail de substante active si acidul hyaluronic prezent in formula hidrateaza profund pielea uscata. Protejează pielea de mediul extern dăunător și îmbunătățește, de asemenea, textura pielii. Ideal pentru pielea uscata, imbatranita, sensibila.

BB GLOW STAYVE SALMON DNA Gold- Dermatologic s-a demonstart ca ADN-ul de somon este foarte eficient în abordarea problemelor antiimbatranire piele. Acest ser conține 7 tipuri diferite de peptide și, de asemenea, 0,08 ml (1%) de PDRN pe 8 ml. PDRN (extras din somon) ajută la vindecare si intinereste pielea din interior spre exterior, are un efect uimitor asupra regenerarii tesutului si asupra cresterii celulare. De asemenea, pulbera de aur pur de 99,9% (24k), face ca acest ser sa fie foarte eficient în curatarea tenului si imbunatatirea efectului de stralucire prin purificare. Ideal pentru pielea matura, ridata, ten cu cicatrice postacneice in vederea tratarii ridurilor si regenerarea pielii.

BB GLOW STAYVE Whitening Stem Cell- contine peptide si extracte din plante dar mai ales celule stem sintetizate pentru efect de albire, luminozitate, aspect sanatos. Aceste ingrediente active oferă un efect de strălucire excelent și reducerea ridurilor și, în general, ajută la îmbunatatirea elasticitatii. De asemenea, conține un extract de bumbac care ajută la eliminarea ridurilor și conferă pielii un efect de netezire. Fiolele sunt minunate pentru persoanele cu o pigmentare mai închisă, pigmentare neuniforma, chiar cu pete mai mari, pentru ten cu pori dilatati. Serul ajută si în procesul de estompare ridurilor si hidratare.